ЗА НАС

News24bg.com е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24bg.com е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година.

Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24bg.com винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие.

News24bg.com показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия.

Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип. 

Наша цел е да бъдем дигиталното ежедневие на всеки. Дневната аудитория на News24bg.com е средно между 180 и 220 хиляди души. Отворените средно дневно страници са между 400 и 500 хиляди.

Сайтът работи заедно с най-добрите компютърни специалисти и графични дизайнери.

В портфолиото на News24bg.com влизат също www.dailypress-bg.com, www.tribun.bg, www.topnews-bg.com, www.toppresa.com