С анкета питат какво знаете за безопасния секс (СНИМКИ)

Доброволците показаха как се поставя презерватив - основното е да не остава въздух, което е предпоставка за неговото спукване

0
1428
Снимка: БГНЕС

Репортер по темата: Георги КРЪСТЕВ, News24-bg.com  / София

Български червен кръст организира кампания за сексуално здраве в Деня на влюбените, предаде Информационна агенция News24-bg.com.

С кампанията са организирани игри и предизвикателства за младежите в парка пред Народния театър „Иван Вазов“, свързани с правилната употреба на презервативи. 

За доброволци са приготвени анкети, които целят да откроят информираността в обществото за проблемите ХИВ/СПИН, за други болести, които се предават по полов път. Както и анонимно да споделят сексуалния си опит, за да ориентират БЧК в следващите им инициативи.

Четири са основните национални кампании за сексуално здраве на БЧК – 14 февруари, през май се отбелязва седмицата на жертвите от ХИВ/СПИН, в Деня на първата помощ се посвещава кампания на кръводаряването и най-голямата кампания е на 1 декември – Международния ден за борба със СПИН.

Петров допълни, че кампаниите са насочени към всички хора, но предимно към неопитни младежи, които тепърва започват да имат сексуален живот. Доброволци показаха как се поставя презерватив – основното е да не остава въздух, което е предпоставка за неговото спукване.

КОМЕНТИРАЙ РЕЗ ФЕЙСБУК
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук