Журналистът Тодор Стефанов, снимка: News24bg.com

Главния редактор на софийската Информационна агенция News24bg.com Тодор Стефанов взе за втори път наградата „Журналист на годината“, съобщават от социалното заведение в писмо до редакцията на медията ни.

Стефанов получи приза от „Дом за деца, лишени от родителска грижа“ в София заради разследванията си за условията на живот в домовете за деца без родители в България.

След като получи отличието, Тодор заяви, че за него това е „награда, която казва не спирайте да казвате истината, да я показвате такава, каквато е, независимо колко е трудно, независимо колко е опасно, независимо дали понякога няма конкретни резултати“.

Истината трябва да се показва и аз силно вярвам в тази мисия“, подчерта той и благодари на екипа на Информационна агенция News24bg.com за това, че „има доверие към мен и това, което правя, и че стои зад мен и моите истории с много силна подкрепа“.

Тодор Стефанов e известен с разследващите си материали за корупция и престъпност сред властите и социалните си разкрития, посочват колегите му.

/ Източник: Tribun.bg 

КОМЕНТИРАЙ РЕЗ ФЕЙСБУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук