Снимка: БГНЕС

Фелдшерът от Орешник е бил с хладно оръжие. По тялото му има множество прободни рани. Няма следи от огнестрелно оръжие. Това заяви пред Нова телевизия старши комисар Ангел Цанков, директор на ОДМВР-Хасково.

По думите му при задържането си бившия легионер Иван Пачелиев не е оказал съпротива. Иззети са записите от видеонаблюдението около здравната служба.

Разпитите продължават. „Лицето не съдейства за изясняване на причините за убийството“, отбеляза Цанков.

Окръжният прокурор Дойчин Дойчев поясни, че в рамките на деня се очаква да бъдат повдигнати обвинения на легионера и той да бъде задържан за 72 часа.

По думите му за извършеното престъпление законът предвижда от 20 до 30 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Обвинението ще бъде по специалния член за агресия срещу медицинско лице по повод изпълнение на неговите служебни задължения.

Докато е бил под парична гаранция за предишно престъпление не е имало инциденти или жалби срещу него. Досъдебното производство е пред завършване и предстои да бъде внесено

Преди повече от година Пачелиев беше задържан от полицията, след като стреля по служители на реда и се барикадира в къщата си.

Припомняме, че вчера, 8 октомври, бившият легионер беше задържан в дома си . 

По-рано стана ясно, че полицията издирва бившия легионер Иван Пачелиев за изясняване на съпричастността му към престъплението.

КОМЕНТИРАЙ РЕЗ ФЕЙСБУК
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук