Корнелия Нинова, снимка: БГНЕС

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, News24bg.com

Най-агресивната и най-компроматна кампания направили ГЕРБ. Тази оценка направи на пресконференция соцводачът Корнелия Нинова.

 Тя представи кметовете на столетницата.

Лидерът на червените поздрави всички българи, които са гласували на втори тур.

В нечовешки условия работили всички. Срещу нас беше цялата държавна машина, изтъкна соцводачът.

Купените гласове изкривиха вота, подчерта Корнелия Нинова.

Партията изпълнила задачата си да удвои кметовете си и да увеличи общинските си съветници. 61 кмета има червената партия.

За Шумен БСП ще иска броене на бюлетините и евентуално касиране на вота. В София Мая Манолова доказа, че алтернатива има, похвали лидерът на БСП. В столицата имало много купен и манипулиран вот.

ГЕРБ ерозира в местната власт, промяна започна, тя беше трудна, но вече е необратима, доволна е Корнелия Нинова. Предстои да се направи анализ защо Мая Манолова е загубила. Не съжалявам, че подкрепихме кандидатурата на Мая Манолова, категорична бе тя.

Лидерът на червените няма да й пречи, ако реши да прави партия. За критиките на Бойко Борисов тя го съветва да не забравя от къде е тръгнал, а именно като независим кандидат.нова предположи, че той имал чувство за хумор в тежката предизборна кампания.

За лидера на БСП исканата среща от президента е закъсняла, но крайно необходима. Утре ИБ ще даде политическа подкрепа на Мая Манолова за касиране на вота.

КОМЕНТИРАЙ РЕЗ ФЕЙСБУК
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук